Højbede i træ

Højbede i træ

Lærk/douglas.

Højde 48cm,B 100cm,L300cm. – Ring for pris.

Leveres på også på mål: Ring for pris 2012 3835.

Samme i Eg: – Ring for pris.

Flotte højbede af kvalitetstræ

Er du interesseret i et højbed til haven, kan vi i Svebølle Lavpris både levere materialerne og bygge højbedet for dig. Vi har i mange år arbejdet med lærketræ, Douglas og egetræ, og det betyder, at vi kun bygger flotte højbede i gode materialer og med lang levetid.

En praktisk løsning, der holder

Højbede er i kraft af deres højde og varme optimale til at dyrke grøntsager og urter. Et højbede er både en flot og praktisk løsning, der tjener dig i mange år. Dine behov er altid vores udgangspunkt, og ønsker du at se nærmere på vores forskellige træsorter, er det naturligvis muligt.

Dine behov er vores udgangspunkt

Vi er fleksible i forhold til, hvilken størrelse og hvilke mål du mere specifikt ønsker. Vil du have et samlesæt med flere højbede i forlængelse af hinanden, laver vi også det. Træsorternes høje kvalitet gør træet slidstærkt – med årene får træet et flot patina-overflade, der selvfølgelig også kan males, hvis det er, hvad du ønsker.

Vi dækker hele landet

I Svebølle Lavpris lange levetid har vi serviceret Svebølle, Kalundborg og omegn. Men vi er landsdækkende. Ring til os i dag på 20 12 38 35 og få et uforpligtende tilbud på højbede.