Stålplader

Stålplader

Skal det være Teglprofil, Sinusprofil eller Trapezprofil?

Efter over 30 års erfaring, med salg af stålplader, føler vi os godt rustet til at servicere dig, vedr. køb af stålplader. Ring 20 12 38 35, og du vil få en god vejledning, og husk vores leveringstid, uge-uge. Filosofien bag Jvm-ståltag er personlig kontakt. Med internet opnår vi ikke dette, derfor har vi valgt ikke at sælge vore produkter her igennem, men kun at skabe en fornemmelse og interesse for vores firma.

Der ligger så mange produkter hos jvm-ståltag, at det helt sikkert vil kunne opfylde dine særlige behov, – men kun med den korrekte vejledning, som du får hos os, kan du blive tilfreds.

Det har vi tid og mulighed for at gøre. Vi sælger til slutbrugeren, og derfor vil vi være med hvor spørgsmålene opstår og vil kunne hjælpe med problemerne.

Det gælder om at finde det rigtige produkt. Det er ikke nødvendigvis den dyreste løsning, som er den optimale. Det er her rådgivning er vigtig, og vi er gode, – vi sælger det der passer til opgaven.

Ring på telefon. 20 12 38 35. Eller send en mail Jens@faksly.dk og vi ringer til dig. 

Se f.eks. Trapezplade TP20

Trapezplade TP20

Eksempler

V/ 100 m2 – Ring for pris.
Lagerplader – Ring for pris.
Lagerplader sorte 3m-4m-5m – Ring for pris.
Lagerplader 300cm m/dug – Ring for pris.

Ring for evt gratis opmåling.

Sinus 35/143 til tag eller væg

Stålplader af kvalitet

Skal du have lagt ståltag eller facadebeklædning, og er du i tvivl om, hvilke stålplader, der egner sig bedst til netop din bygning? JVM Ståltag udbyder stålplader og har gjort det i mere end 30 år. Gennem firmaets levetid har vi opbygget stor viden om stålplader og tilbyder derfor kompetent rådgivning, når du skal have lagt ståltag.

Fornuftig rådgivning

Ud fra en vision om personlig kontakt og fornuftig rådgivning, sørger vi for, at du får den helt rigtige løsning. Det betyder, at vi giver dig det faglige overblik og sikrer, at løsningen er holdbar. Men det betyder også, at vi lytter til dine behov, dit budget og dine idéer. Uanset om det er til sommerhuset eller en større industribygning, er vi garant for de bedste løsninger.

Stålplader til enhver smag

Vi har ingen mængde- eller størrelsesbegrænsning og har mange forskellige kombinationer af profil og farve. Du kan med andre ord regne med, at vi har det produkt, du leder efter. Farven holder i mange år, og taget er nemt at montere.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til JVM Ståltag på 20 12 38 35 og lad gennemgå dine ønsker og vores forslag – vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi arbejder navnlig i Kalundborg og Svebølle, hvor vi hører til, men kan tage opgaver i hele landet.