Vinduer og døre

Vinduer og døre i gode materialer

Kigger du efter nye vinduer og døre, og vil du være sikker på en god, holdbar løsning? Hos JVM Ståltag leverer vi de bedste materialer til ethvert behov. Vi er en erfaren, landsdækkende virksomhed, som ikke blot leverer materialerne, men også tilbyder kompetent rådgivning og vejledning. 

En holdbar løsning

Vi leverer både løsninger i standardmål og specialmål. Det er gennemgående for vores materialer, at de er af høj kvalitet. Hos os får du med andre ord døre og vinduer, der holder – og ser pæne ud i mange år. Vores træsorter er flotte og modstandsdygtige.

Rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilke døre og vinduer, der egner sig bedst til din bolig, din virksomhed eller dit sommerhus? Vi kommer gerne ud og hjælper dig med at vurdere. Vores mange år i branchen betyder, at vi som samarbejdspartner kan stå inde for de materialer, vi leverer, og de løsninger, vi foreslår.

Lad os sammen starte processen

Kontakt os på 20 12 38 35 og få et uforpligtende tilbud. Uanset opgavens omfang og type kan vi igangsætte og hjælper dig igennem processen. Vores kontor ligger i Svebølle ved Kalundborg, men vi kan levere over hele landet.

Vinduer og døre