Tagbeklædning

Nyt tag af høj kvalitet

Skal du have nyt tag, er det vigtigt at du tænker grundigt over, hvad du ønsker og forventer. Svebølle Lavpris tilbyder kompetent rådgivning og vejledning og sælger træ og bygningsmaterialer i god kvalitet til faste lave priser. Vi har også et bredt udvalg af stålplader, hvis du ønsker et ståltag. Fælles for vores løsninger er god kvalitet og et flot og indbydende udseende. De bedste plader har op til 40 års garanti.

Det bedste tag til dig

Hvilket tag, der egner sig bedst til dit sommerhus, din bolig eller virksomhed, er både et spørgsmål om, hvad du synes er pænt og passende, men også om, hvad der er bedst for bygningen. Med mange års erfaring har vi i Svebølle Lavpris opbygget en bred faglig viden inden for træ- og ståltage. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, uanset om det er en stor eller lille bygning, om det er nybygning, ombygning eller tilbygning, eller om det er i privat eller offentligt regi. Hos os finder du altid en løsning, vi kan stå inde for.

Det vigtigste for os er professionelle vejledning og god service. Skal du have et nyt tag hos os, overlades du ikke til dig selv. Vi hjælper og rådgiver gennem hele processen. Vores materialer hører til de bedste på markedet.

Vi tilbyder desuden tagrender til dit nye tag.

Ring i dag på 2012 3835

Er du i tvivl om, hvilket tag du ønsker? Ring til os på 20 12 38 35. Vi hører hjemme i Svebølle og varetager derfor mange opgaver i Kalundborg og omegn, men vi tager opgaver i hele landet.

Tagsten

P6 sortblå – Ring for pris.

P6 mørkegrå – Ring for pris.

Benders tagsten – Ring for pris.

B7 sortblå – Ring for pris.

Tagsten - Tid til nyt tag?